



Stark Sucralose - 100g
Доставка
Кур`єрська доставка
У відділення Нової пошти
Оплата
Готівкою кур`єру
Карта Visa/Mastercard
Накладений платіж
Інші способи оплати
Гарантія
Повернення протягом 14 діб
Офіційна гарантія виробника
Підсолоджувачі на основі сукралоза мають приємну солодкість, смак їх не відрізнити від смаку цукру, вони добре розчиняються у воді. Величезний плюс сукралоза - стабільність при термообробці (пастеризації та стерилізації, що застосовується при виготовленні консервації).
Шкода і користь сукралоза
Безпека споживання продуктів на основі сукралоза доведена більш ніж 110 випробуваннями, проведеними протягом 15 років провідними світовими науковими центрами. Ці вчені достовірно довели: шкода сукралоза - це помилка!
Результати цих досліджень були розглянуті комісією США з контролю над харчовими продуктами і лікарськими препаратами (FDA), а так само і іншими міжнародними органами охорони здоров'я. В результаті щоденне споживання сукралоза в напоях і харчових продуктах схвалено Всесвітньою організацією охорони здоров'я. Фахівці стверджують, що вживання цього цукрозамінника безпечно не тільки для звичайного контингенту, але і для вагітних жінок, дітей молодшої вікової групи і хворих на цукровий діабет.
Більш того, дослідження навколишнього середовища показали, що сукралоза повністю розкладається біологічно і нетоксична для риб і водних організмів.
Норми споживання
Безумовно, передозування будь-якого продукту може принести шкоду здоров'ю. Саме тому важливо дотримуватися правила "допустимої денної норми". Для цього треба купувати тільки ті продукти, на етикетці яких зазначений тип підсолоджувача і його вага. Фахівці радять віддавати перевагу таблетованими формами, так як вони передбачають найточніший облік солодких міліграмів. Максимальна денна доза споживання сукралоза становить 5 мг на 1 кг ваги. У ці рамки без праці можуть вкластися навіть найзатятіші ласуни - адже сукралоза в 600 разів солодше цукру, і тому смаковий ефект досягається за допомогою невеликої кількості цього підсолоджувача.
Метаболізм
Організм людини виводить близько 85% спожитої сукралоза, абсорбуючи лише 15%. Але і те, що засвоюється, виводиться з організму протягом доби. Тобто, сукралоза не затримується в організмі людини. Вона не може потрапити в мозок, подолати плацентарний бар'єр у вагітних жінок або проникнути в материнське молоко. Дози цього підсолоджувача не взаємодіють з іншими нутрієнтами і не сприяють вивільненню інсуліну.
Сукралоза не розпадається в організмі, практично не має калорій і не викликає карієсу зубів.
Сучасні дієтологи вважають сукралозу одним з найбезпечніших підсолоджувачів. Це єдиний "штучний цукор", який уникнув звинувачень у канцерогенності.
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає запитань про цей товар.